Καταγγελία για την επίθεση της εργοδοσίας της Vodafone στους απεργούς

Το Σωματείο Εργαζομένων Forthnet- Netmed καταγγέλλει την εργοδοσία της Vodafone για τη δολοφονική επίθεση του διευθυντή της Θ. Νευροκοπλή σε συνάδελφο απεργό στις 8/12/2016. Ο Νευροκοπλής είναι το εκτελεστικό όργανο της Vodafone που με όπλο τη μηχανή του τη γκάζωσε και επιτέθηκε στο πανό και τραυμάτισε συνάδελφο που το κρατούσε. Καθαρά από τύχη δεν υπήρξε θύμα. Οι εργαζόμενοι έδωσαν ήδη απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία.

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει.

Συνάδελφοι έχουμε δει, ματ βία και εδώ στον Όμιλο Forthnet Nova. Οι εργοδοσίες και τα τσιράκια τους παίρνουν και τέτοια μέτρα όταν οι εργαζόμενοι, αυτοί που πραγματικά παράγουν τον πλούτο, απεργούν. Όσο και να προσπαθούν οι εργοδότες με τα φερέφωνα τους είτε μέσα στον εκάστοτε χώρο δουλειάς, είτε συνολικά μέσα από το αστικό σύστημα τους, να μας πείσουν και να βαφτίσουν αναποτελεσματικούς τους αγώνες, οι πράξεις τους κάνουν ηλίου φαεινότερο ότι ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι οι αγώνες των εργαζομένων, οι μαζικότητα τους, οι συλλογικές διαδικασίες των εργατών όταν είναι σε ταξική κατεύθυνση και χτυπούν στην ουσία του το εκμεταλλευτικό τους σύστημα.

Η πανελλαδική απεργία της 8ης Δεκέμβρη απέναντι στα σχέδια Ε.Ε., ΔΝΤ, κυβέρνησης και εργοδοτών για περαιτέρω μείωση των δικαιωμάτων μας και νέας επίθεσης στην εργατική τάξη, έστειλε ηχηρό μήνυμα μέσα από τις συγκεντρώσεις των Ε.κ. Ομοσπονδιών και συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Σ’ ανάπτυξη και κρίση πληρώνουν οι εργάτες

Τέρμα οι θυσίες για τους κεφαλαιοκράτες

Συνάδελφοι όλοι και όλες να δώσουμε το παρόν την Πέμπτη 15/12 στις 11:00 στην Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιά όπου θα συζητηθεί η καταγγελία των συνδικάτων για τη δολοφονική επίθεση του Νευροκοπλή κατά των απεργών. Να απομονώσουμε τους ομοίους του σε κάθε χώρο δουλειάς και τους ξεσκεπάσουμε η μεγαλύτερη καταδίκη τους είναι η περιθωριοποίηση τους, η συσπείρωση των εργαζομένων η μαζικοποίηση των σωματείων μας, η αταλάντευτη ταξική προσήλωση μας.