Ψηφισμα συμπαραστασης για απεργια victus vodafone

Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους στις VICTUS NETWORKS & VODAFONE

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στη FORTHNET – NOVA θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα σας ενάντια στα σχέδια των εργοδοσιών των WIND – VODAFONE που πετάνε στο δρόμο συναδέλφους με σκοπό την αντικατάσταση τους με φτηνότερους αξιοποιώντας και τις ελαστικές μορφές εργασίας. Συνάδελφους που κάθε εργοδοσία τους θεωρεί λειτουργικό κόστος και βαρίδια στην αύξηση των κερδών της. Όμως χωρίς εμάς τους εργαζόμενους ούτε παραγωγή θα είχε ούτε δίκτυα αλλά ούτε και κέρδη. 

Σε αυτήν την αδυσώπητη επίθεση που δεχόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο και όλη η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, χρειάζεται μια δυναμική απάντηση και μέσα στον κάθε χώρο δουλειάς αλλά και μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους σπουδαστές και τους αυτοαπασχολούμενους στην πάλη για τη ζωή που μας αξίζει. Να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε τους αγώνες σας ενάντια στις ορέξεις των εργοδοσιών των WIND – VODAFONE να εφαρμόζουν τους αντεργατικούς νόμους που τους παρέχουν οι πολιτικοί τους υπηρέτες – Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, Ε.Ε., ΔΝΤ. Η αλληλεγγύη, η μαζικότητα μας, ο ταξικός αγώνας μπορούν να βάλουν ένα φρένο στα σχέδια τους και να ανοίξουν την προοπτική να αποκτήσουμε οι εργαζόμενοι τον πλούτο που παράγουμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Μέσα από κάθε αγώνα οφείλουμε να βγάζουμε στο περιθώριο τις δυνάμεις αυτές που με τη στάση τους απαξιώνουν το εργατικό κίνημα. Η δράση μας να είναι κοινή και συντονισμένη μέσα από το κλαδικό μας Σωματείο το ΣΕΤΗΠ και τους χιλιάδες εργαζόμενους που συσπειρώνει. Καλούμε τους εργαζόμενους να μαζικοποιήσουν το επιχειρησιακό και το κλαδικό σωματείο.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μαζικά, αποφασιστικά, μαχητικά!

OΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ

Στην Αθήνα 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια

Συνάδελφοι αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη η διαμόρφωση του νέου πακέτου μέτρων, η περίφημη αξιολόγηση, η Συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ για ακόμα μια φορά θα επιτελέσει το έργο της εκτελώντας όλες τις επιταγές των εργοδοτών. Δεν είναι μέτρα για όλους, είναι βαρίδια που θα προστεθούν στις πλάτες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, είναι λογαριασμός που και πάλι εμείς θα πληρώσουμε και αντεργατικοί νόμοι σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι εργοδότες μας στα αντεργατικά τους χτυπήματα εναντίων μας. Απέναντι στην συνολική επίθεση να δώσουμε συνολική απάντηση ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

Σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί δυναμική απάντηση για το σύνολο των δικαιωμάτων μας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 7/4.

ΤΟ Δ.Σ.