Όλοι στη συγκέντρωση ενάντια στη νατοϊκή προπαγάνδα! Τα γεράκια του πολέμου είναι ανεπιθύμητα!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Δε φτάνει που – κατά τον Αμερικάνο Πρέσβη – με τη συμβολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα μας έχει γίνει «γεωπολιτικός μεντεσές» στα σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή, θέλουν από πάνω και το εργατικό κίνημα «κολαούζο» και «χειροκροτητή» των μακελλάρηδων των λαών. Η Ελληνική ένωση για ατλαντική και ευρωπαϊκή συμμαχία διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 02/03 με ομιλήτρια την αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του (δηλαδή την αρχιγερακίνα του πολέμου!) με θέμα «Το ΝΑΤΟ που μπορεί (!!!) να μη ξέρετε. Ασφάλεια και Άμυνα πέρα από τις παλιές βασικές έννοιες». Σε αυτήν την βρώμικη εκδήλωση προπαγάνδας που θα γίνει στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, προσκαλούν και την ΟΜΕ – ΟΤΕ!!!

Το ΝΑΤΟ το ξέρουμε πολύ καλά…

  • Είναι αυτό που διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία, έριξε βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Σέρβικο λαό.
  • Είναι αυτό που δολοφόνησε για  τα πετρέλαια χιλιάδες παιδιά σε Ιράκ και Αφγανιστάν.
  • Είναι αυτό που δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο, που καλύπτει την επιθετικότητα της Τουρκικής κυβέρνησης.
  • Είναι αυτό που καταστρώνει νέα πολεμικά σχέδια, στον καβγά του με άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα για να ξαναμοιράσουν αγορές, πηγές ενέργειας και δρόμους μεταφοράς, πάνω στα κορμιά και το αίμα των λαών.

Αυτή τη μηχανή του πολέμου θα έρθει να μας «διαφημίσει» η γερακίνα του ΝΑΤΟ και μάλιστα  σε συνεργασία με την οργάνωση «Γυναίκες στην διεθνή ασφάλεια» και συνδυάζουν την επίσκεψη με την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Σε αυτή την εκδήλωση όμως δεν θα δείξουν τις νεκρές γυναίκες, τη μάνα που χάνει τα παιδιά της, που χάνει τον σύντροφό της τα αδέλφια της, από τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ σε όλη την γη.

Στη γειτονιά μας μυρίζει μπαρούτι και την ίδια στιγμή  η κυβέρνηση μας παρουσιάζει το ΝΑΤΟ σαν «προστάτη» μας. Από πότε όμως ο «εμπρηστής» μπορεί να είναι και «πυροσβέστης»; Για την περίφημη γεωστρατηγική αναβάθμιση, δηλαδή την «φιλοδοξία» των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων να κατακτήσουν νέα μερίδια αγοράς και κέρδη, η κυβέρνηση εκτός από την αντιλαϊκή πολιτική της στο εσωτερικό, αναλαμβάνει και «πλασιέ» των σχεδίων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

Τους προειδοποιούμε: Εάν στην Ασφάλεια και στην Άμυνα όπως την «ονειρεύεται» το ΝΑΤΟ υπολογίζουν τη συμβολή στον προγραμματισμό των οπλικών τους συστημάτων των εργαζόμενων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική, να μην κάνουν όνειρα… Τα χέρια μας και το μυαλό μας ούτε να το σκέφτεστε ότι θα τα χρησιμοποιήσετε για το μακελειό των λαών.  Έχουμε πικρή εμπειρία για το  τι συμβαίνει σε όποια περιοχή του πλανήτη το ΝΑΤΟ ανοίγει το διάλογο για ζητήματα «Άμυνας και ασφάλειας» είναι η εμπειρία των 84 συναδέλφων μας στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας που πέθαναν μαζί με χιλιάδες λαού κατά τη διάρκεια των Νατοϊκών Βομβαρδισμών το 1999 κάνοντας τη δουλειά τους αλλά και των εκατομμυρίων άλλων εργαζομένων σε όλο τον κόσμο που βιώνουν την καπιταλιστική βαρβαρότητα .

Οι εργαζόμενοι είτε είναι στον ΟΤΕ, στον Όμιλο Forthnet NOVA , στη Vodafone,  είτε στην Telecom Serbia , στην Telecom Albania και στην Turkcell δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.  Έχουμε τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες ανάγκες και απέναντι μας τον ίδιο αντίπαλο .

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κινητοποίηση ενάντια στην εκδήλωση των Μακελάρηδων των λαών της περιοχής μας στις 2 Μάρτη στις 17:00 στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής , Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα.

Όλοι στη συγκέντρωση ενάντια στη νατοϊκή προπαγάνδα!  Τα γεράκια του πολέμου είναι ανεπιθύμητα!

  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΌ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ