Εκφράζουμε αγωνιστική στήριξη στους εργαζόμενους του «MEGA»

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Forthnet – Nova εκφράζουμε την  αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του »MEGA» . Το Σωματείο μας  θα συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους  του »MEGA» και στον ανυποχώρητο αγώνα τους, για την εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους, για τη διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων τους. Υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, για το νέο χτύπημα που δέχονται οι εργαζόμενοι του σταθμού, με την απόφαση του ΕΣΡ, είναι η κυβέρνηση, οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού, όπως και οι πλειοψηφίες των ενώσεων που εδώ και τόσους μήνες αρνούνται να πάρουν στοιχειώδη μέτρα οργάνωσης της πάλης, της διεκδίκησης και της αλληλεγγύης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αγωνιστική τους στήριξη στους συναδέλφους του »MEGA», για να πληρωθούν οι οφειλόμενοι μισθοί, οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, να εξασφαλιστούν όλα τους τα δικαιώματα.

Την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 σήμερα Τετάρτη 14 Μάρτη για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τηλεόρασης που εργάζονται στην ΕΡΤ και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ), της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καλούμε τους εργαζόμενους των καναλιών της Nova να συμμετάσχουν μαζικά στην 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Μάρτη.