ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ, 19/4 ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4 ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ C.C. ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η πληροφορία που ήδη διαχειριζόμαστε κατά την εργασία μας είναι πολύ μεγάλη , οι διαδικασίες γίνονται  όλο και πιο σύνθετες ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν όλο και καινούργια θέματα όπως η ενέργεια, το NOVAFLIX και αργότερα –όπως εσείς έχετε ανακοινώσει στα ΜΜΕ- η κινητή τηλεφωνία.    Η εργοδοσία εντατικοποιεί όλο και περισσότερο την εργασία παίζοντας έτσι και με την υγεία των εργαζόμενων και πάλι, θέλουν να μας πιέζουν σε σημείο εξουθένωσης .Θέλουν να γυρνάμε στα σπίτια μας άρρωστοι, θέλουν  λίγοι να τα κάνουν όλα. Και αυτοί να γεμίζουν τις τσέπες τους.

Συγκεκριμένα στα εμπορικά τμήματα εισερχομένων προσθέτουν μέχρι και  “τεχνικά skills” αλλά και εξυπηρέτηση καταστημάτων, την ίδια ώρα στα τμήματα shop Support  προσθέτουν κλήσεις πελατών, ενώ τα τεχνικά τμήματα τα επιβαρύνουν με διαδικασίες πωλήσεων, στα τμήματα διακράτησης μεταφέρουν  την ευθύνη και πιέζουν τους εργαζόμενους λες και καθορίζουν αυτοί τις επιλογές του συνδρομητή. Η εργοδοσία μέσω και των προϊσταμένων της προσπαθεί να μας κάνει ρομπότ.

 Παράλληλα ενώ πανηγυρίζουν  για τη μεταφορά του Professional Support στο κτήριο της Καλλιθέας, οι συνάδελφοι εκεί εργάζονται μέχρι τις 22:00 και είναι υποχρεωμένοι με την λήξη του ωραρίου τους να αντιμετωπίζουν τον υπόκοσμο της περιοχής, με κίνδυνο της ζωής τους. Σε μια περιοχή που με το που βραδιάζει γίνεται σταθμός επικίνδυνων περιστατικών, ενώ οι διαβάσεις που αναγκάζονται να περάσουν οι συνάδελφοι είναι γνωστές σε όλη την Ελλάδα για την εγκληματικότητα τους.

Απαιτούμε:

  1. Άμεσα, από σήμερα, να μπει λεωφορείο που να μεταφέρει τους συναδέλφους  σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Η εργοδοσία και οι μανατζαρέοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων .

  1. Επίσης να προστεθεί δρομολόγιο για όσους σχολάνε στις 24:00 από τον Ταύρο. Αλλά και για όλες τις βάρδιες.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ άμεσα να εξανθρωπιστούν οι συνθήκες εργασίας. Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε μηχανές. Το κτήριο του Ταύρου έχει ήδη υπάρξει σταθμός του ΕΚΑΒ. Οι ευθύνες βαραίνουν μόνο την διοίκηση του Ομίλου Forthnet – Nova

  • να επιστρέφουμε σπίτι μας, στην οικογένεια μας υγιείς

  • να εργαζόμαστε στο αντικείμενο της δουλειάς μας.

  • πραγματική βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους όσους εργαζόμαστε στον  Όμιλο Forthnet – Nova.

  • να καθοριστεί το αντικείμενο εργασίας του κάθε τμήματος ,  να προσλάβετε προσωπικό και να προσληφθούν οι επινοικιαζόμενοι με συμβάσεις του ομίλου  ώστε πραγματικά να βελτιωθούν οι εργασιακές συνθήκες στην πράξη.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ