ΌΛΟΙ στην 4η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου μας την Πέμπτη 6/6, 17:30, Αίθουσα εκπαιδεύσεων στο κτήριο του Ταύρου(Μαινεμένης)

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες του Σωματείου μας, οπότε τώρα το Σωματείο προχωράει τις διαδικασίες για τις επερχόμενες εκλογές του. Την  Πέμπτη 6/6  θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση του Σωματείου. Εκεί θα γίνει ο απολογισμός της δράσης του απερχόμενου Δ.Σ., αλλά θα μπουν και οι στόχοι για το νέο. Καθώς θα γίνει και η εκλογή της Εφορευτικής επιτροπής που θα αναλάβει την διενέργεια των Αρχαιρεσιών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο Forthnet – Nova να έρθουν να συζητήσουμε πείρα και απόψεις για το πώς θα γίνουμε πιο πολλοί, πιο αποτελεσματικοί, πως θα δυναμώσουμε το Σωματείο μας, για να χτίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντι στην εργοδοσία, απέναντι στην επίθεση «ανάπτυξης» που δεχόμαστε από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις. Η οργάνωση μας είναι απαραίτητο όπλο διεκδίκησης δικαιωμάτων και καλύτερων όρων εργασίας και ζωής για εμάς τους εργαζόμενους.  Σκέψου πως θα ήταν η κατάσταση και μέσα στο χώρο δουλειάς και συνολικά χωρίς το σωματείο σου!
ΓΡΑΨΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ
Ο αγώνας μας μπορεί να έχει προοπτική με την εγγραφή μας στο Σωματείο ώστε να δυναμώνει η πάλη ενάντια σε Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Εργοδοσία, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε τα τελευταία χρόνια, για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. και επιχειρησιακής και κλαδικής, με γνώμονα τις δικές μας ανάγκες, που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο αλλά και στον κλάδο. Για να περάσουμε  στην επίθεση, να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ