Εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ : “Αρχίζει το ματς…”

Το Σωματείο Εργαζομένων ForthnetNetmed συμμετέχει με τη δική του ομάδα για ακόμη μια χρονιά στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά του ΠΑΜΕ που ξεκινάει αύριο Κυριακή 3 Απρίλη.

 

Η διοργάνωση έχει πλέον καθιερωθεί ως σημαντικός θεσμός για τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τα λαϊκά στρώματα. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος έφθασαν τις 60 και προέρχονται από επιχειρησιακά και κλαδικά σωματεία, σπουδαστικους συλλόγους, λαϊκές επιτροπές, θεραπευτικές κοινότητες εξαρτημένων ατόμων, προσφυγες και μετανάστες.

 

Η πρωτοβουλία αυτή δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους, ανέργους, νεολαία, μετανάστες, να έχουν πρόσβαση στη δωρεάν άθληση (δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή), να πάρουν θέση και οι ίδιοι στο παιχνίδι και να μη μείνουν θεατές. Παράλληλα, αποτελεί την απάντηση των ταξικών σωματείων, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ενάντια στη σαπίλα του οικοδομήματος του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, όπου κυριαρχούν οι μάχες συμφερόντων, οι επιχειρηματικές κόντρες, τα αναβολικά, η βία.

 

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους του μόχθου που ξεριζώνονται απ’ τον τόπο τους, στους πρόσφυγες και μετανάστες, θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην ομάδα μας επικοινωνεί στα τηλέφωνα:

6984755558, 6972655071