Δελτίο Τύπου για τις νέες απολύσεις στον όμιλο Forthnet – Nova

Τις τελευταίες μέρες η εργοδοσία του ομίλου ξεκίνησε ένα νέο «γύρο» επίθεσης απέναντί μας, απολύοντας Συναδέλφους μας από διάφορα τμήματα της εταιρείας. Αιτία δεν ήταν η απόδοση των συναδέλφων, δεν ήταν οι αξιολογήσεις τους ή η γνώση του αντικειμένου εργασίας. Για ακόμη μια φορά «θωρακίζει» τους ισολογισμούς τους στις πλάτες μας.

 

Καλούμε σε εγρήγορση και αγωνιστικη ετοιμοτητα όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο Forthnet. Μη μας φεύγει στιγμή απ’ το μυαλό ότι η Forthnet πλασσάρεται ως «νύφη για πάντρεμα» στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Τα σενάρια για εξαγορές, συγχωνεύσεις, κούρεμα δανείων όλο και πυκνώνουν. Και τα σενάρια τους μας θέλουν μόνους κι ανοργάνωτους. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια!

Να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας, το Σωματείο! Στο συλλογικό αγώνα βρίσκεται η δυνατότητα να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας, να φτιάξουμε τη ζωή που μας αξίζει!

 

Συντονίζουμε τη δράση μας με εκατοντάδες ταξικά σωματεία ενάντια στο νόμο λαιμητόμο για την Κοινωνική Ασφάλιση.  Το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό έρχεται τις επόμενες μέρες είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό. Με μαζικούς μαχητικούς αγώνες μπορούμε να το μπλοκάρουμε, όπως πετύχαμε μέχρι τώρα να μπλοκαριστεί επί 4 μήνες η κατάθεσή του.

 

 

 

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ,

Πέμπτη 31 Μάρτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα!

 

Προετοιμάζουμε την απάντησή μας με 48ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία, μόλις το νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση έρθει στη Βουλή!

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ