ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ Vodafone-360Connect

Οι εργαζόμενοι στη NOVA θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα σας ενάντια στην εργοδοσία της Vodafone που και αυτή επιτίθεται στα εργασιακά σας δικαιώματα και σας αλλάζει όρους εργασίας. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας για διεκδίκηση Σ.Σ.Ε. για όλους τους εργαζόμενους σε Vodafone και 360Connect .

Καμία εκβιαστική μεταφορά εργαζομένων

Η εργοδοσία της Vodafone, με μεθοδευμένη προσπάθεια έφερε ατομικές τροποποιητικές συμβάσεις στα Τμήματα IT, δικτύων υποδομών, διάφορων διοικητικών. Ενώ έρχεται τώρα να διαμορφώσει και στα τηλεφωνικά κέντρα, νέο μοντέλο οργάνωσης της εργασίας (είτε με τηλεργασία, είτε από τα κτήρια), ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι δικές της ανάγκες. Παράλληλα , συνεχίζοντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την μετατροπή της σε πάροχο ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών, περνάει 48 εργαζόμενους  από την μητρική Vodafone, στην θυγατρική 360 Connect.

Καμία ατομική τροποποιητική σύμβαση. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους του Εργαζόμενους του Ομίλου Vodafone

Στηρίζουμε την στάση εργασίας των εργαζομένων της Vodafone- 360Connect που αποφασίστηκε για την Τρίτη 05/07, μέσα από μαζική Γενική Συνέλευση.  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ

Οι εργαζόμενοι στη NOVA – WIND βιώνουμε τα ίδια προβλήματα στην καθημερινότητα μας, την ίδια εκμετάλλευση, οι επιθέσεις που δεχόμαστε στα εργασιακά μας δικαιώματα μπορεί να μοιάζουν διαφορετικές  πηγάζουν όμως από την ίδια κατεύθυνση. Η εργοδοσία είναι αυτή που μας έχει στο στόχαστρο και πάνω στις πλάτες μας θέλει να αυγατίσει τα κέρδη της. Όλοι οι εργοδότες ορέγονται εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους, να εργαζόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί, με την εκμετάλλευση στα ύψη. Συμπαραστάτες έχουν τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, όλες οι προηγούμενες μαζί με την τωρινή κυβέρνηση, έβαλαν την υπογραφή τους για να γίνουν τα δικαιώματα μας έρμαιο στις αντεργατικές τους επιδιώξεις.

Όλοι και όλες στον αγώνα για ΣΣΕ με μισθούς και δικαιώματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Καλή επιτυχία στις κινητοποιήσεις σας.

Είμαστε δίπλα σας.