Δελτίο τύπου για την 1η μέρα της 48ωρης απεργίας

Δελτίο τύπου για την 1η μέρα της 48ωρης απεργίας

Χαιρετίζουμε τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες στον όμιλο Forthnet – Nova που απήργησαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.

Το μήνυμα που στείλαμε την 1η μέρα της 48ωρης απεργίας ενάντια στα νομοσχέδια για την Κοινωνική Ασφάλιση και το φορολογικό ήταν βροντερό και έπεται συνέχεια!

Πήγαμε κόντρα στη λογική του «τίποτα δε γίνεται», του «ρεαλισμού» που μας θέλει κομπάρσους στην ίδια μας τη ζωή. Ο δρόμος των συνεχόμενων υποχωρήσεων, το να δεχόμαστε τα χτυπήματα και να μην αντιδρούμε ή στην καλύτερη να ξεσπάμε μπροστά στην τηλεόραση και το ίντερνετ, δεν βγάζει πουθενά.

Η επιτυχία της απεργίας και οι μαζικότατες συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ απ’ τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη δείχνουν τον δρόμο της πραγματικής ελπίδας για τον λαό. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την επίθεση της κυβέρνησης και των εργοδοτών.
Συνεχίζουμε και αύριο Σάββατο 7/5 πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι. Μια γροθιά, εργάτες και αυτοαπασχολούμενοι, μαζί με τους φτωχούς αγρότες που θα κατέβουν αύριο στην Αθήνα.
Όλοι και όλες στην περιφρούρηση της απεργίας αύριο στο κτήριο του Ταύρου στις 7 π.μ.
Όλοι και όλες στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 6 μ.μ.
Προσυγκέντρωση του Σωματείου μας στην πλατεία Βάθης 5.30 μ.μ.