Καταγγελία για την κυβερνητικη ασκηση βιας στους συνταξιουχους

Αλεξη σου ξεφυγε ενας 80 χρόνος…

Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που με χημικά και γκλοπ επιτέθηκαν στους πατεράδες μας, στις γιαγιάδες μας, στις μάνες και στους παππούδες μας. Στους απόμαχους της δουλειάς, στους Συνταξιούχους, που επί χρόνια μάτωναν στη δουλειά, η Συγκυβέρνηση τους επιτέθηκε βίαια επειδή διεκδικούν να τους επιστραφούν αυτά που τόσα χρόνια πλήρωσαν με εισφορές και στερήσεις και που ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ  έκλεψε από τους συνταξιούχους σε μια νύχτα, για να προσφέρει ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο.

Και με αυτή την επίθεση, όπως και αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, η Συγκυβέρνηση έδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες κυβερνήσεις που έχουν περάσει. Και παράλληλα ξανά έστειλε μήνυμα στις μεγαλοεργοδοσίες ότι θα κάνει ότι χρειαστεί, ότι θα εντείνει την τρομοκρατία τη βία και όλα τα μέσα καταστολής στο λαό, προκειμένου να μην μείνει τίποτα στα λαϊκά στρώματα και το κεφάλαιο να πλουτίζει όλο και περισσότερο πάνω στις πλάτες του.
Η Συγκυβέρνηση του Αλέξη  επιτίθεται σε όλα τα λαϊκά στρώματα και με υπογραφές της, καταργεί μισθούς και δικαιώματα κατακτημένα με πάλη στους ματωμένους δρόμους του αγώνα της εργατικής τάξης.

Οι συγκυβερνώντες έχουν αναδειχθεί στα καλύτερα πρωτοπαλίκαρα των αφεντικών.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, οργάνωση και αγώνες είναι το μεγαλύτερο όπλο. Αυτό που φοβούνται  και τα αφεντικά και τα πρωτοπαλίκαρα τους. 
 
Όλοι στη μάχη για τις ΣΣΕ όλοι στο δρόμο του αγώνα για ζωή και δικαιώματα που να καλύπτουν τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.
  
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει.


Ολοι στο δρομο 17 Οκτωβρίου στο Μεγαλο  συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα.